Συλλεκτική συσκευασία δώρου

Τον Νοέμβριο κάθε χρόνο, στην Παγκόσμια Ημέρα της ελιάς, συλλέγεται ο καρπός των υπεραιωνόβιων ελαιοδέντρων. Η συλλογή του γίνεται με τον ίδιο τρόπο που ακολουθείται από τους μινωικούς χρόνους, η έκθλιψή του και η συλλογή του χυμού του γίνεται άμεσα και σε ψυχρό περιβάλλον, ώστε να διατηρεί τα αρώματα και τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.Έτσι ο αγνός χυμός της ελιάς, ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από αιωνόβια ελαιόδεντρα, τυποποιείται σε συλλεκτικές αριθμημένες συσκευασίες.

Τυποποιούνται:

Συλλεκτικές συσκευασίες των 500ml (ξύλινη) και των 100ml (χάρτινη, από ανακυκλωμένο σκληρό χαρτί). Δημιουργούνται, έτσι  χειροποίητα κουτιά δώρων. Κάθε συσκευασία περιέχει έντυπο με τα στοιχεία ενός συγκεκριμένου υπεραιωνόβιου ελαιόδεντρου, φωτογραφία του, η τοποθεσία που βρίσκεται και το ονοματεπώνυμο  του παραγωγού - διαχειριστή, τις διαστάσεις και την εκτιμώμενη ηλικία του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τα προϊόντα μας; Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Κάτω Χωριό Ιεράπετρας, 72200 Κρήτη

Τομαδάκης Γιώργος: +30 6981916832

Δασκαλάκης Παύλος: +30 6932403188

7stiktos@gmail.com

https://www.facebook.com/7stiktos

https://www.instagram.com/eptastiktos/