Προϊόντα - Καινοτομία

Με αρχικό κεφάλαιο δύο χιλιάδες ελαιόδεντρα, με μεταποίηση σε ελαιόλαδο και δημιουργία αρωματικών ελαιόλαδων (εννέα διαφορετικά είδη), με μεταποίηση κηπευτικών και δημιουργία Τσάτνει (Chutney), μαρμελάδων και χυμούς κηπευτικών,  με κηραλοιφή που παράγεται από βιολογικό ελαιόλαδο και μελισσοκέρι και με ένα σημαντικό κεφάλαιο από μέλισσες οι οποίες μας παρέχουν το εκπληκτικής ποιότητας κρητικό μέλι από τα αρωματικά βότανα και τα πευκοδάση της Κρήτης,αξιοποιούμε την παράδοση και εφαρμόζουμε τις νέες γνώσεις ώστε να δημιουργήσουμε μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα. Στηρίζουμε τους παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και τρόπο σκέψης για να προστατέψουμε την φύση και να βγει ένα καλύτερο προϊόν για τις οικογένειές μας.

Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας με πολλά διεθνή βραβεία αλλά παράγονται σε  περιορισμένες ποσότητες, οι οποίες μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να ικανοποιούμε τα αιτήματα των φίλων καταναλωτών. 

ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ: 

 1. 20ème Concours International « Les Huiles du Monde », AVPA-Paris 2022 Catégorie Huiles Assemblées et Aromatisées  
  • ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 2022 : Αρωματικό Ελαιόλαδο με τριαντάφυλλο: ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ, παραγωγός: Γιώργος Τομαδάκης 
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 2022: Αρωματικό Ελαιόλαδο με βασιλικό: ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ, παραγωγός: Γιώργος Τομαδάκης
 2. AUTHENTIC TASTE OF GREECE (ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΑΙΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ) 2021
  • ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 2021: Τσάτνει & μαρμελάδες κηπευτικών, στον παραγωγό μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΠΤΑΣΤΙΚΤΟΣ Μάνο Καλύβα μέσω της εταιρείας του Delikreta flavours.
    

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τα προϊόντα μας; Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Κάτω Χωριό Ιεράπετρας, 72200 Κρήτη

Τομαδάκης Γιώργος: +30 6981916832

Δασκαλάκης Παύλος: +30 6932403188

7stiktos@gmail.com

https://www.facebook.com/7stiktos

https://www.instagram.com/eptastiktos/